ТЕМА

Модератор

ПРЕДСТАВЯНЕ

Анастас Гогов е основател и управляващ директор на The Management Board – бизнес организация, която подкрепя развитието на компании от всякакъв мащаб и им помага да се утвърдят като лидери в своя сегмент. Като ментор, екзекютив коуч и консултант Анастас работи със собственици на бизнеси, управители и изпълнителни директори. Той има опит както със стартиращи компании, така и утвърдени бизнеси с над 20 годишна история. Притежава задълбочена експертиза в работата със семейни бизнеси и подготвянето на следващо поколение ръководители.

Анастас е завършил Индустриален Мениджмънт в ТУ София, Управление на Отбраната и Въоръжените Сили във ВА Г.С. Раковски, училището за политика към Съвета на Европа и Института на GOOGLE за развитие на лидерство SIYLI. Работил е както консултант заедно с и за някои от най-големите ИТ компании, банки и технологични компании в Лондон.

Анастас е работил като изпълнителен директор, регионален директор, кънтри мениджър, външнотърговски консултант, екзекютив коуч и лобист в компании като Human Value Bulgaria, Coca-Cola Enterprises UK, HEMINI, Petro Tern, CEF, EXPERIAN и Founders Institute.

Последните повече от 10 години от живота си Анастас посвещава на редица социални каузи с фокус върху развитието и подпомагането на малки деца и тийнейджъри-таланти.

Към момента Анастас продължава активно да допринася за подобряването на предприемаческия микроклимат в България. Последният му значим проект е свързан със създаването на национална мрежа от лидери – предприемачи, собственици на бизнеси и изпълнителни директори в подкрепа развитието на лидерския капацитет в бизнес организациите в България.

TOP