ТЕМА

Модератор

ПРЕДСТАВЯНЕ

Десислава Авджиева повече от 12 години успешно управлява собствена рекламна агенция Алтърнатив Адвъртайзинг, която създава комуникационни стратегии на брандове, концепции и организира събития. След периода на социална изолация, Десислава и нейн бизнес партньор обединяват компаниите си, създавайки отделен бранд, за да доразвият по-фокусирано една от услугите си - виртуална и добавена реалност- Wolf VR.

Благодарение на придобития през годините опит, Десислава е също събитиен консултант, бизнес консултант и спомага развитието на малки и средни компании.

По време на Пандемията по нейна идея беше създадена първата книга-игра “Асверг. Из хрониките за кан Крум”, част от трилогия книги-игри за българската история. Целта на този проект е да събуди гордостта и желанието на всеки един да научава повече за великите ни предци и историята, случила се по нашите земи.

Именно дългогодишния ѝ опит в сферата на събитията (като консултант, организатор, лектор, водещ и гост) са причината Десислава да приеме предизвикателството да стане лектор и главен координатор на Основен клас „Ивент мениджър“ към Академия за събития – My Event Academy. Член е на Управителния съвет на Асоциация на жените предприемачи в България – Селена, където се стремят да подпомогнат жените да се развиват успешно и в България.

TOP