ТЕМА

5 маркетинг-урока от 200+ подкаст епизода

За какво ще стане въпрос:

Преди 4 години създадох нещо, което в България беше тотално непознато и навсякъде беше посрещано с отрицание и недоверие: "Ооо, кой ще ти слуша 90 минути подкаст?! Няма ли нещо за 5-10 минутки?" 4 години по-късно подкастът е устойчив и твърдо стъпил върху огромна основа от evergreen съдържание - Опит на успешни хора, споделен по автентичен и искрен начин. Тези 5 урока са най-малкото, което човек може да си вземе от 200+ епизода, но за 30 минути, толкова. Ех, ако имах 90 минути...

ПРЕДСТАВЯНЕ

Георги Ненов e младеж по душа, изпълнен с ентусиазъм и вяра, че човек може да постигне всичко, което пожелае. В началото на 2018г. решава да напусне сигурната си, корпоративна работа в Хамбург, Германия и да се завърне в България, за да се фокусира върху своя принос за развитието на средата у нас. Насочва цялата си енергия към „Свръхчовекът с Георги Ненов“, подкастът, на който той е създател и водещ.

Свободното си време разделя справедливо между Неда, уроците на предприемачеството, бразилското джу-джицу и любимия си мотоциклет. Често може да бъде забелязан да се разхожда със слушалки из София, защото аудио-книгите и подкастите са любим негов начин да събира информация, за да развива непрестанно своите знания и умения. Самият той определя способността си да прави глупости, която мъдро нарича „кураж“, като една от своите свръх-сили.

TOP