ТЕМА

Твоят бранд може всичко / Реални казуси (Case Study)

ПРЕДСТАВЯНЕ

Мария Василева е основател на бранд агенция Be Brand, с 12 години опит в управлението и изграждането на успешни маркетингови стратегии на български и международни компании с фокус в областта на стратегическия маркетинг и корпоративните комуникации.

От 2017 г. е  професионален преподавател и лектор по маркетингови комуникации. Автор на множество статии и авторски програми за практически обучения и уъркшопове. Предстои издаването и на първата и авторска книга «Твоят бранд може всичко».

Какво точно може и вашия бранд и как да го направите още по-успешен, ще ви разкаже Мария Василева на 24 и 25 септември.

Участниците в конференцията ще научат как се изгражда силен и устойчив бранд в онлайн среда, как се създават стратегии за постигане на резултати и как да следят и какви са стъпките за създаване на бранд от нула.

Ще бъдат разгледани реални казуси, които могат да се развият в интерактивна дискусия с лектора.

“Правилното позициониране на един бранд, както и факторите, които влияят и спомагат за изграждане на неговата идентичност, са от ключово значение за устойчив във времето силен бранд, който да доведе компанията до високи резултати”. Това сподели Мария Василева зад кулисите, в кухнята на брандовете, където ги създава тя и нейният екип.

Не пропускайте да надникнете заедно с нея зад кулисите, където ще бъде поставен фокус върху най-новите тенденции за ефективно управление на бранд с примери от български и чужди марки.

 

Повече за нея може да научите на https://www.facebook.com/brandingBYBeBrand

TOP