ТЕМА

СМЯТАНЕ НА ЛОГИСТИКАТА И РАЗХОДИ ЗА ОБСЛУЖВАНЕ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН

Целта на онлайн бизнеса е да получи колкото е възможно по-голям брой завършени пазарски кошници. Веднъж завършени поръчките, те трябва да бъдат обработени, координирани доставките и да пристигнат на време при клиентите в добър търговски вид. Това е не лек процес, който остава скрит за клиентите, но изключително важен за търговците. Веригата на доставките е също толкова важна и съществена част от управлението на онлайн магазините, колкото избора на подходяща онлайн платформа, селекцията на правилните продукти, дигиталния маркетинг. За това от голямо значение е  да се намери вярната формула за управление на поръчките след като пазарската кошница бъде завършена и как да бъдат обслужени клиентите. Презентацията на Милена Рамчева ще покаже кои са предимствата и недостатъците на това да възложите фулфилмънт и клиентското обслужване на онлайн магазина си на партньор, специализиран в тези дейности.

ПРЕДСТАВЯНЕ

Милена Рамчева работи в сферата на директния маркетинг повече от 13 години. Започва кариерата си в световно известното издателство Рийдърс Дайджест, консултант е по директен маркетинг на руската компания Bluefox за азиатския пазар и работи във Филипините и страните от Югоизточна Азия.  Изпълнителен директор на Метрика ООД от ноември 2016 г., като основната цел на компанията е да предоставя клиентско обслужване на високо ниво, като предлага услуги с добавена стойност на своите клиенти.

Завършила е Счетоводство и контрол и Маркетинг в Стопанска академия „Д.А. Ценов“ гр. Свищов. Има и магистърска степен по Трудова и организационна психология от СУ „Св. Климент Охридски“.

TOP