Vipe Studio

Vipe Studio е специализирана компания за WordPress сайтове и онлайн разработка. Мисията на Vipe е да създава бързи и ефективни дигитални решения в помощ на онлайн бизнеса.

Фокусът пред Vipe Studio е разглеждането на изработката на уеб сайт не като еднократно изминаване на разстоянието от една точка до друга, а дългосрочен и постоянен процес.

Именно съдействието на клиента във всяка стъпка от този процес е основната цел пред екипа. Специализираната в WordPress компания предлага изработка и поддръжка на уеб сайт, изграждане на функционалности, онлайн сигурност и специализиран хостинг.

Основателят на Vipe Studio Иван Попов, който се занимава с WordPress от 2009 г., вярва в дългосрочното партньорство и непрестанното развиване. Всяко едно постигнатото предизвикателство е добър момент да се постави ново.

Вайп Студио разглежда сайтовете като екосистема, в която равни части играят всички детайли. Първите разговори с клиента и изрисуването на началната концепция на проекта върху лист хартия са точно толкова важни компоненти, колкото последвалото задание за оптимизиране за резултати и потребителско изживяване.

Защото днешният телефонен разговор и изтъпен от драскане молив, ще бъдат утрешният мощен сървър и бърз сайт.

Именно в това се корени философията зад Vipe – вярването, че успешният проект стартира с непрестанна комуникация и детайлно плануване кое, как, кога и на какъв етап.

Сред специализираните услуги на компанията ще намерите и изработка на онлайн магазини с безброй методи за доставка и плащане, дългосрочна техническа поддръжка, оптимизация за резултати, индивидуално създаване на плъгини и теми и други.

Вайп Студио приветства клиентските изисквания и вярва, че те са успешен мотиватор да се продължи предлагането на WordPress услуги на най-високо ниво.

TOP